0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
 Campaign

We've got your ass covered!

Sexy boxershorts voor the real badass. Dat is de nieuwe PFM underwear collectie 2017. PFM staat voor Performance en dat zie je niet alleen terug in de dynamische designs, maar ook in de PFM underwear campagne voor 2017 met de Europees zwemkampioen én badass Sebastiaan Verschuren en BMX'er Raymon van der Biezen.

Making every badass look even better

De nieuwe PFM underwear collectie 2017 neemt op flitsende wijze het stokje over van PFM's succesvolle debuutcollectie die begin 2016 werd gelanceerd. Geïnspireerd door de performances van zwemmer Sebastiaan Verschuren en BMX'er Raymon van der Biezen. Allebei Europees Kampioen 2016 in hun sport en beiden Olympiërs.

 

 

Verpakking boxershorts

PFM underwear collectie 2017

De PFM underwear collectie 2017 bestaat uit een twaalftal boxers met mooie diepe kleuren in dynamische prints. De uitgesproken mannelijke designs, voorzien van ultiem draagcomfort, uitstekende pasvorm en hoge kwaliteit materialen, worden verkocht in een stijlvolle verpakking met een sportieve fashionable look.

Voor 2017 staat de short leg boxer centraal in de PFM underwear collectie. Voor dit model is een wat luxer uitgevoerde sluiting gecreëerd: the butterfly lock. -De collectie bestaat uit drie lijnen: Basic, Color en Signature.

Basic Collection

Voor de PFM boxershort Basic Collection maken we gebruik van hoge kwaliteit materialen en creëren we het meeste comfort en een optimale pasvorm. De basic boxershorts zijn voorzien van korte pijpjes en gemaakt van comfortabel stretch materiaal. Op de heupband staat PFM underwear.

Dankzij 95% katoen, 5% elasthaan en 200 gram katoen met stretch materiaal behouden de shorts langer hun vorm en kwaliteit en bieden ze een perfecte pasvorm. Ook na vaker dragen en wassen. De heupband is 3,5 cm.

Check out the Basic Collection!

Boxershorts Basic
Boxershort color collection

Color Collection

De PFM Color Collection bestaat uit boxershorts voorzien van trendy kleuren, optimaal comfort, perfecte pasvorm en hoge kwaliteit materialen. De boxershorts van de Color Collection hebben korte pijpjes en de boxers zijn gemaakt van comfortabel stretch materiaal. Op de heupband staat  PFM underwear.

Dankzij 95% katoen, 5% elasthaan en 200 gram katoen met stretch materiaal behouden de shorts langer hun vorm en kwaliteit en bieden ze een perfecte pasvorm. Ook na vaker dragen en wassen. De heupband is 3,5 cm.De Color collectie voert de vertrouwde kleuren groen, rood, donkerblauw, kobaltblauw en het vertrouwde geel dat ook in het PFM-logo terugkeert.

Check out the Color Collection!

Signature Collection

Dit is de absolute topcollectie van PFM underwear. Opvallend zijn de boxershorts met onderscheidende prints. Perfecte pasvorm dankzij de hoogst mogelijke kwaliteit materialen. De Signature Collection bestaat uit comfortabel stretch materiaal en heeft korte pijpjes.  PFM underwear staat op de heupband. Dankzij 95% katoen, 5% elasthaan en 200 gram katoen met stretch materiaal behouden de shorts langer hun vorm en kwaliteit en bieden ze een perfecte pasvorm. Ook na vaker dragen en wassen. De heupband is 3,5 cm.

De Signature collectie is samengesteld uit boxers met wisselende prints en een thematisch karakter. Dit keer zijn deze prints geïnspireerd door de performance van Europees Kampioen, Olympisch zwemmer én badass Sebastiaan Verschuren. Watermotieven en de geometrische tegelpatronen van zwembaden zijn verwerkt in de designs van de boxers uit deze collectie. Check out the Signature Collection!

Boxershort color collection
Verpakking boxershorts

Cover your ass with the best package ever

Zoals een vrouw een man het liefst in een leuke verpakking ziet, zo zien wij onze boxershorts ook graag mooi verpakt. De verpakking van PFM underwear is gebaseerd op de bekende sigarettenpakjes, met bijbehorende waarschuwingen. Iedere verpakking heeft een andere waarschuwing. Van ‘Makes every bad ass look good’ tot ‘Warning: may contain nuts’. Leuk om te kopen, maar nog veel leuker om cadeau te geven.

Sebastiaan Verschuren

Topzwemmer Sebastiaan Verschuren is één van de grootste talenten in de mondiale zwemsport. Op de borstcrawl behoort hij tot de absolute wereldtop. In 2012 zwom hij al de Olympische finale op de 100 meter vrij. In mei 2016 pakte Sebastiaan drie keer goud en een keer een zilvere medaille op de Europese kampioenschappen in London. Op de Olympische spelen in Rio bereikte Sebastiaan twee halve finale plaatsen op de 100 en 200 m vrije slag .De focus ligt nu op de wereldkampioenschappen in 2017. (foto Stef Nagel)

Raymon van der Biezen

Raymon is een fanatiek BMX racer en dat je voor deze heftige en spectaculaire sport een real badass moet zijn, liet hij zien tijdens de Olympische Spelen van Londen waar hij 4e werd. Hij is meervoudig Nederlands kampioen en won vele andere nationale en internationale prijzen. In 2016 werd hij Europees kampioen BMX en zijn passie voor deze stoere sport inspireerde PFM underwear tot een samenwerking. (foto Reinier Bergsma)