PFM staat voor performance

Het Nederlandse ondergoedmerk PFM underwear heeft een uitgesproken mannelijke signatuur. PFM staat voor Performance en dat zie je niet alleen terug in de dynamische designs, maar ook in de PFM underwear campagne voor 2018 met Glory wereldkampioen Rico Verhoeven.

…

Designed by women for men

De boxershorts van PFM underwear zijn 'designed by women for men'. Vrouwen weten immers hoe ze hun man willen zien: vol zelfvertrouwen in een goede boxershort. PFM underwear werd begin 2016 gelanceerd door eigenaresse en founder Pauline Mulder. Pauline was een top tennisspeler in haar jeugd, een passie die ze nu doorvertaald naar het streven een topmerk trendy boxershorts neer te zetten.

Designed by women for men

Rico Verhoeven nieuwe ambassadeur PFM underwear

Without a doubt the best boxer in the world De samenwerking met PFM Underwear is Rico op het lijf geschreven. Hij wordt meer dan een model van het merk of ‘het gezicht van’. Voor Rico is het belangrijk om een eigen twist te kunnen geven aan het merk en intensief betrokken te zijn. Hij is het type dat graag zelf aan de knoppen zit en is extreem perfectionistisch. Mede daarom is de match met het merk zo goed. Rico Verhoeven licht toe: "Bij PFM draait het ook allemaal om details en kwaliteit. Dat herken ik. Als sporter wil ik ook op alle punten hoog scoren en dus de beste kwaliteit brengen. Wat me direct aansprak in deze samenwerking is het feit dat een typisch mannenproduct zoals deze juist door vrouwen wordt gemaakt en ontworpen. En je weet wat men zegt: 'Achter bijna elke succesvolle man staat ook een sterke vrouw!’ Ik vind het bovendien te gek dat ik samen met hen kan ondernemen en samen groeien.

ambassadeur

Rico verhoeven

Rico Verhoeven (1989) is geboren en getogen in Nederland. Op 7 jarige leeftijd begon hij met het beoefenen van material arts. In 1996 begon Rico zich te specialisren in kickboxing en maakte zijn debuut op 16 jarige leeftijd. Over de jaren heen vocht hij tegen de beste vechters van de wereld en werd in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 Glory's wereldkampioen zwaar gewicht. Rico staat bekend om zijn krachtige en atletische bouw, sympathieke karakter en karakteristiek uiterlijk. Met een volwassen mentaliteit en het lichaam van een jonge atleet heeft.                Verhoeven een mooi toekomst perspectief